Punjene jakne i prsluci

Najtraženiji artikli koje proizvodimo u našim fabrikama su punjene jakne i prsluci. Rade se uglavnom od poliesterskih i poliamidskih materijala. Punimo ih guščijim i pačijim perijem vrhunskog kvaliteta, kao i ekološki recikliranim vazdušastim sintetičkim vlaknima.

Zahvaljujući našem iskusnom kadru i fabrikama koje su opremljene najsavremenijom tehnologijom i mašinama, doveli smo proizvodnju jakni do tehnološkog vrhunca.

Jakne sa štampom

Razvojni tim naše kompanije izlazi u sutret svim potrebama naših klijenata, pa radimo na obogaćivanju proizvoda raznim intervencijama na materijalu, kao i aplikacijama u vidu transfer štampe, veza i amblema.

Jedan od naših proizvoda su jakne sa “allover” štampom. Materijal se štampa sublimacionom tehnikom. Proces uklapanja sublimiranih delova je zahtevan i traži veliko iskustvo modelara, krojača i štampara.

Jakne za sve sezone

Proizvodimo jakne za sve sezone, sa različitim obradama i zaštitama traženim od strane naših klijenata. Koristimo vodoodbojne i vodonepropusne materijale i imamo dugogodišnje iskustvo u izradi jakni sa “varenim šavovima”.

Pored tehničkih zahteva, zahvaljujući našem dizajnerskom timu, vrlo uspešno realizujemo i zahteve za modne kolekcije. Aktivno pratimo svetske trendove u modi i trudimo se da izađemo u susret zahtevima svih naših klijenata.